In de jaren ’70 richtte de familie Dubois in Bilzen het bedrijf ‘Duplast’ op, wat staat voor ‘Dubois Plastics’. Bij aanvang werden enkel frietbakjes geproduceerd en verdeeld aan frituren in de regio, maar al snel vonden heel wat Belgische klanten, waaronder vooral grossiers en drankenhandelaars, hun weg naar Duplast. Hierbij werd er steeds meer gevraagd naar andere wegwerpproducten, ook wel disposables genoemd. In de jaren die volgden werden de frietbakjes nog steeds zelf geproduceerd maar om het aanbod uit te breiden, nam de familie Dubois de beslissing andere leveranciers onder de arm te nemen.

De huidige zaakvoerder van het bedrijf, Eddy Paulussen, versterkte vanaf 1997 het Duplast-Team. Vanaf dat moment kwam Duplast in een stroomversnelling terecht en werd de focus geleidelijk aan verschoven van producent naar distributeur. Er werd veel tijd geïnvesteerd in de opbouw van een netwerk met Europese topproducenten. In 2009 nam Eddy Paulussen Duplast over.

Op dit moment werken we al jarenlang met een aantal vaste leveranciers, onze trouwe partners die garant staan voor topkwaliteit en die door hun nabijheid snel en efficiënt kunnen inspelen op elke vraag. Duplast verdeelt hun producten exclusief op de markt in de Benelux en Frankrijk.

Op het gebied van kwaliteit leggen wij de lat ontzettend hoog. De producten die wij aanbieden zijn sterk, goed afgewerkt en beantwoorden aan de hoogste eisen wat betreft voedselveiligheid en milieuvoorschriften. We spelen ook flexibel in op alle vragen van onze klanten. Willen ze hun bekers laten bedrukken? De verpakking op een speciale manier aanpassen? Of een nieuwe bestelling op een recordtijd ontvangen? Wij gaan elke keer weer tot het uiterste.

Duplast groeit deze jaren opnieuw verder uit tot een familiebedrijf. Zoon Jonas neemt de boekhouding en een deel van het financiële al enkele jaren voor zijn rekening. Dochter Yasna richt zich vooral tot het commerciële luik en dit sinds 2016.

HIGHLIGHT

PRODUCTEN

Gepersonaliseerde bedrukking Coffee To Go

Klik hier voor een offerte

hightlight2-bewerkt

Gepersonaliseerde bedrukking drinkbeker

Klik hier voor een offerte